Tolken Waarom TCI Translations

Waarom TCI Translations? TCI Translations onderscheidt zich op vele gebieden van andere vertaal- of tolkbureaus. 

 

Interne organisatie

TCI Translations is een vertaal- en tolkbureau met meer dan 10 jaar ervaring in vertaal- en tolkdiensten en bestaat uit een team van specialisten. TCI Translations werkt met specifieke software die elke opdracht in projectvorm start, beŽindigt en bij een volgende keer weer heropent. De projectmanagers werken nauw samen met de coŲrdinatoren. Zo wordt er intern optimaal met elkaar gecommuniceerd. Voor elke specialisatie en ieder vakgebied is er een passende vertaler of tolk. Al bij de aanvraagfase wordt er een duidelijk profiel gemaakt van de opdracht en de wensen van de aanvrager. Pas daarna wordt de meest geschikte projectmanager, vertaler en/of tolk ingezet.

 

Topkwaliteit

De tolken van TCI Translations leveren topwerk en voldoen aan de volgende eisen:

 • gecertificeerd door een HBO en/of universitair opleidingsinstituut
 • minimaal 5 jaar ervaring
 • beschikt over een specialisatie
   

  Digitale archivering

  U raakt niets kwijt en herhalingsopdrachten kosten u minder. Uw documenten worden digitaal bewerkt en opgeslagen. Herhalingsopdrachten, updates en aanvragen uit het archief kunnen daardoor gemakkelijker, efficiŽnter en goedkoper worden uitgevoerd.

   

  Relatiekortingen

  TCI Translations streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Als waardering krijgen vaste relaties, afhankelijk van de talencombinatie en de omvang van de opdracht, een aantrekkelijke korting. Hiermee garandeert TCI Translations aantrekkelijke tarieven en draagt zij tevens zorg voor een duurzame en een voor beide partijen interessante samenwerking.

    

  Integraal pakket aan maatwerk diensten

  TCI Translations is het enige vertaal- en tolkbureau in Nederland dat een integraal dienstenpakket aanbiedt  waarbij de klant een gecombineerd pakket kan afnemen. Voordelen hiervan zijn:

  • er is altijd een specialist tolk en/of vertaler aanwezig;
  • vertaal- en tolkdiensten kunnen gecombineerd afgenomen worden;
  • tariefkortingen in verband met afname van meerdere diensten;
  • diensten kunnen elkaar opvolgen waarbij de projectmanager van TCI Translations de coordinatie van u overneemt en zorg draagt voor kwaliteitswaarborging;
  • een snellere levering doordat ťťn partij alle werkzaamheden voor u uitvoert;
  • hoge kwaliteit door ervaring en specialisme van TCI Translations.

  Voor vrijblijvende informatie kunt u contact met ons opnemen.

  Eigen tolkapparatuur

  Voor simultaan- en conferentietolken worden vaak de benodigde tolkapparatuur en tolkcabines gevraagd. TCI Translations beschikt over deze apparatuur. Opdrachtgevers die deze apparatuur in eigen beheer regelen komen met verschillende problemen in aanraking. De kosten zijn te hoog en men weet vaak niet wat er allemaal benodigd is. TCI Translations zorgt na een intakegesprek met de opdrachtgever voor de juiste apparatuur met betaalbare huurtarieven.

    

  Spoedreserveringen

  Heeft u dezelfde dag nog een tolk nodig? Dat is mogelijk bij TCI Translations. Informeer naar de mogelijkheden.